Bloc Roljaloezieën

Stap 1

Hoe wilt u het gordijn plaatsen?
meer informatie
In de dag (zonder boren)In de dag (montage bovenzijde)Op de dag

Stap 2

Breedte
millimeter

Hoogte
millimeter

Stap 3

Kies een kleur voor de stof van uw gordijn.
Spring WhiteSpring CreamSpring GreyPinta Light BrownMadera Natural WhiteMadera BirchMadera WengeBinale RedBinale BlackAroso WhiteAroso CreamAroso Light Brown

Stap 4

Type koord
Metalen koord

Zijde koord
LinksRechts

Stap 5

Hoe wenst u de versteviging aan de onderkant van uw rolgordijn?
Wit

Kleur van de cassette
Wit

Stap 6

Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord

Voer hier in op welke hoogte u het rolgordijn gaat monteren. Deze informatie hebben wij nodig om een veilige lengte voor het bedieningskoord te bepalen, volgens Europees voorschrift. Het gaat om de afstand van de vloer tot aan de bestigingshoogte van het rolgordijn.
Hoogte plaats van montage
millimeter

Stap 7

Wilt u een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat u dit gordijn goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als u meerdere gordijnen bestelt.

Uw Bloc Roljaloezie

Bloc Roljaloezie
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Montage
Breedte
Hoogte
Kleur stof
Spring White (Duo stoffen)
Type koord
Metalen koord
Zijde koord
Afwerking onderzijde
Wit
Kleur van de cassette
Wit
Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord
Hoogte plaats van montage
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje


Product eigenschappen

Met Bloc Roljaloezieën kunt u de lichtinval zelf bepalen. De horizontale strepen zijn afwisselend gekleurd en transparant. De stof hangt in twee lagen, met een kleine tussenruimte, voor uw raam. Door deze twee lagen uit te lijnen kunt u de lichtinval beperken. Dit systeem wordt ook facetlight of zebra rolgordijn genoemd.

Veelgestelde vragen over dit product

Is de stof van dit product te verwisselen?

Ja, dit is een Bloc Fabric Changer. Op onze website zijn vervangende stoffen te bestellen. Hiermee is de stof in een paar minuten om te wisselen voor een andere kleur roljaloezieën.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 9,00 per bestelling. Voor hele brede rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling. Voor producten met zijgeleiding geldt deze 1,5 meter overigens ook in de hoogte, omdat de zijgeleiders uit een deel bestaan. Voor gewone rolgordijnen speelt de hoogte geen rol.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Is het eenvoudig om een rolgordijn te monteren?

Zeker. Montage kan met twee schroeven aan elke kant. Wanneer je de montagedelen in beton wilt schroeven heb je wel een boormachine en pluggen nodig. Bij hout kun je het met een schroevendraaier doen. Als het rolgordijn hangt moet je alleen nog (indien aanwezig) het koord vastzetten met het meegeleverde haakje voor kindveiligheid.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Waarom moet ik de hoogte van installatie opgeven?

Dit is vanwege Europese wetgeving met betrekking tot kind-veiligheid. Het koord van een rolgordijn moet op een veilige hoogte hangen, buiten bereik van kinderen. Om de lengte van het koord te kunnen bepalen hebben we de installatiehoogte nodig.