Hulp nodig? Vragen? Bel 028 087 098
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za van 9:00 tot 18:00 en zondag van 09:00 tot 12:00
Betaling
✔ Drie jaar garantie ✔ Zeer snel geleverd ✔ Top klantenservice
Bloc Rolgordijnen » Over Bloc

Over Bloc


 
Blocrolgordijnen is de exclusieve importeur en distributeur van Bloc producten in onder andere Nederland. Het innovatieve, simpel te installeren en energie besparende ontwerp van Bloc kunt u nergens anders krijgen dan via de webshop van Blocrolgordijnen.nl.

Het merk Bloc wordt bedacht, ontwikkeld, geproduceerd en verzonden vanuit het ultra moderne high-tech lab in Noord Ierland. Gespecialiseerde ingenieurs en toegewijde technici werken daar intensief samen om voor u het nieuwste, meest innovatieve rolgordijn te ontwikkelen dat er op de markt verkrijgbaar is. Hun doel is om simpele, slimme en innovatieve rolgordijnen te maken, die het altijd doen. Zij gebruiken daarvoor prachtige stoffen en duurzame, degelijke onderdelen. Voor ieder raam in uw huis maakt Blocrolgordijnen een oplossing voor u op maat. Grote ramen, kleine ramen of dakramen, het maakt niet uit er is altijd een systeem dat past. De gordijnen kunnen overal hangen, in koude, tochtige ruimtes zorgen zij voor een comfortabele isolatie, terwijl zij in lichte, vrolijke slaapkamers kunnen zorgen voor verduistering wanneer nodig. Omdat alle gordijnen op maat worden gemaakt en onze stoffen in alle systemen passen, kunt u dezelfde stof voor ieder raam gebruiken. Een dakraam naast een gewoon raam? Geen punt: de stoffen en systemen zien er identiek uit.

Bloc wil zich onderscheiden door op maat gemaakte producten, in een uitgebreid kleurenassortiment en van een simpel gordijn tot een aangekleed systeem met prachtige detaillering en accessoires en alles wat daartussenin zit. Aan u de keus. Bloc garandeert u een kwalitatief hoogstaand rolgordijn, op maat voor u gemaakt voor een uiterst concurrerende prijs. Het gepatenteerde EasyFit systeem maakt installatie kinderlijk eenvoudig. Het BlocOut systeem kan volledig verduisteren en isoleert. Het gordijn kan tot 46% besparen op uw energierekening. Niet voor niets is het gekozen tot “Energiebesparend product van het jaar 2012” door de onafhankelijke British Blinds and Shutters Association. Blinds but better.

Nieuws

De eerste presentatie van Bloc bij de British Blinds & Shutters Association beurs.

Op 7-9 oktober 2012 heeft Bloc zich voor het eerst gepresenteerd op de de “British Blinds & Shutters Association” beurs in Coventry. Het was een overweldigend succes. De stand was drukbezocht door geinteresseerden. Zij konden onze hele productlijn bekijken en uitproberen. Het prijswinnende BlocOut systeem was populair, vanwege de energie besparende eigenschappen. Verder was er veel interesse voor onze gemotoriseerde rolgordijnen, de dakraamgordijnen voor elk type dakraam en ons gepatenteerde EasyFit systeem cassette systeem, dat kan worden gebruikt voor gewone rolgordijnen en dakraamrolgordijnen maar ook voor vouwrolgordijnen en zebragordijnen.


Uitreiking van de prijs “Energie besparend product van het jaar 2012” door de voorzitter van de onafhankelijke British Blinds and Shutter Association.

Presentatie van Bloc rolgordijnen bij de “Grand Designs Live” beurs in Birmingham
Bloc rolgordijnen heeft zich gepresenteerd op de “Grand Designs Live” beurs in Birmingham. Deze beurs richt zich op consumenten en doe-het-zelf enthousiastelingen. Het leek ons nuttig hen de voordelen en gemakken van het Bloc systeem te laten zien. Het EasyFit systeem gooide hoge ogen. Evenals het energiebesparende BlocOut systeem. Aan het eind van de dag waren alle 4000 folders vergeven. We hebben het maar wat druk met alle bestellingen!

Beoordelingen van klanten


Waarom Bloc Rolgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle Bloc Rolgordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk Bloc Rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Bloc Rolgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Bloc levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw Bloc Gordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
U kunt uw op maat gemaakte Bloc Rolgordijn al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Bloc neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Bloc Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.

 


SHOP_REVIEWS