Opmeet & montage service voor rolgordijnen

Het opmeten en monteren van onze rolgordijnen is niet ingewikkeld, maar soms laat je zoiets toch liever over aan iemand met wat meer kluservaring. Dat kan eenvoudig via onze website! Ben je van plan gebruik te maken van onze voordelige montage service, dan komen we bovendien gratis en vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek en om in te meten.

Rolgordijnen opmeet service

Onze adviseur komt graag bij je langs om je meer te vertellen over onze rolgordijnen. Hij neemt dan ook een boek met stofstalen mee en kan indien gewenst adviseren over de keuze van een passende stof. Vervolgens worden de maten opgenomen en naar ons doorgestuurd. Je ontvangt vrijblijvend een offerte voor de rolgordijnen van jouw keuze plus montage service. Bevestig je de bestelling, dan worden de rolgordijnen op maat geproduceerd en maakt onze adviseur een nieuwe afspraak met je voor de montage.


Wat kost het?

Opmeten
Adviesgesprek: gratis i.c.m. montageservice

Montage
Voorrijkosten: € 39,95
Per rolgordijn: € 19,95

Hoe werkt het?

  1. Kies online een datum en tijdstip
  2. Onze adviseur bevestigt de afspraak persoonlijk
  3. Vrijblijvend adviesgesprek en opmeten
  4. Je ontvangt een prijsopgave
  5. Bevestig de bestelling
  6. Plan een installatie afspraak
  7. De rolgordijnen worden gemonteerd

Direct een vrijblijvende afspraak maken

Bekijk onze rolgordijnen, stoffen en prijzen
 

Rekenvoorbeeld met drie verwisselbare rolgordijnen


 

 

Beoordelingen van klanten


Waarom Bloc Rolgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle Bloc Rolgordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk Bloc Rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Bloc Rolgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Bloc levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw Bloc Gordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
U kunt uw op maat gemaakte Bloc Rolgordijn al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Bloc neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Bloc Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.