Bloc Fabric Changer Rolgordijn

✔ Verwisselbare stof
✔ Op maat voor u gemaakt
✔ Ruime keuze in kleur en motief
✔ Snelle levering
✔ Hoge kwaliteit
✔ Optioneel: altijd zeker van de juiste maat met MeasureProtect

Stap 1

Hoe wilt u het gordijn plaatsen?
meer informatie
Op de dagIn de dag

Stap 2

MEASURING_HELP
Wilt u het rolgordijn op de dag monteren? Houd er dan rekening mee dat u 35 mm aan de breedte toe dient te voegen om te zorgen dat de stof het hele raam bedekt. De breedte die u invoert wordt namelijk de breedte van de rol en niet van de stof. Als u in totaal 35 mm bij de breedte telt is de rol iets breder dan het raam en bedekt de stof de gehele opening. Heeft u gekozen voor 'in de dag', dan kunt u de exacte maten opgeven, zodat de rol precies past. De meetinstructie voor dit product vindt u in de tabbladen hierboven.
Breedte
millimeter

Hoogte
millimeter

Stap 3

Kies een kleur voor de stof van uw gordijn.
Lichtdoorlatend - Basic (10)
Lichtdoorlatend (19)
Verduisterend - Basic (5)
Lichtdoorlatend met patroon (36)
Verduisterend (50)
Verduisterend met patroon (7)
Verduisterend - van Gogh collection (1)
Verduisterend - Halloween (4)
Blossom WhiteJet BlackFlame RedElectric BlueMidnight BlueLight GreySmouldering CharcoalDelicate CreamCoffeeRich Chestnut
Blossom WhiteDelicate CreamMidnight BlueLight GreyLight CoffeeCotton WhiteJet BlackSoft PlumElectric BlueDaffodil YellowAmber SunsetSmouldering CharcoalIvoryLatteCoffeeOakMoccasinDove WhiteShiraz
WhiteBlueBlackCreamBrown
Natural CreamBiscuit CreamPolar WhiteStriped CreamFrost WhiteBeachcomberTwig BlueSeafoam WhiteFlaxNatural LinenMagnolia CreamCotton WhiteSoft WhiteThinstripe MidnightCacao CreamFlower WhiteChenille NaturalCotton StripeCorsica NaturalHarmony WhiteDuskLilly WhitePebbleFloral CreamGraniteBirchCharcoal StripeAlmond CreamLight SeagrassRich SeagrassDesert CreamNadirSheek IndigoDopplerPacificAtlantic
Blossom WhiteMidnight BlueJet BlackFlame OrangeCanary YellowPure BlackFlame RedSoft PlumShirazLight GreenDaffodil YellowAmber SunsetLight GreySmouldering CharcoalIvoryDelicate CreamLatteCoffeeGolden SandOakRich ChestnutIvoryPowder WhiteCremeMoccasinEarthduneCreamBarleyDesert SandLight GreyGray OwlSunbeam GlowMellow YellowElectric CrimsonDark ChocolateClay BrownLustrous BrownPansy PurpleGentle GreenOliveCayman OceanPink HazeMyrtle GreenPowder BlueBlue DaisyMidnightBrick RedSienna OrangeThunder GreyBlack Ink
Marble WhiteMarble CreamMarble BlackLatte CreamTymia NaturalNight SkyBrushed Platinum
Almond Blossom Blue
Happy Halloween - OrangePetrifying PurpleFriendly Bats - OrangeSpooky Faces - Black

Stap 4

Type koord
Metalen koord

Zijde koord
LinksRechts

Stap 5

Rolrichting
meer informatie
StandaardOmgekeerd

Hoe wenst u de versteviging aan de onderkant van uw rolgordijn?
meer informatie
Stof rondom wit PVC balkjeWit rondZilver rond

Stap 6

Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord

Kleur montagedelen
Het zichtbare deel van de montage aan weerzijden van de stof kan in onderstaande kleuren geleverd worden.
WitGrijsZwart

Voer hier in op welke hoogte u het rolgordijn gaat monteren. Deze informatie hebben wij nodig om een veilige lengte voor het bedieningskoord te bepalen, volgens Europees voorschrift. Het gaat om de afstand van de vloer tot aan de bestigingshoogte van het rolgordijn.
Hoogte plaats van montage
millimeter

Stap 7

Wilt u een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat u dit gordijn goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als u meerdere gordijnen bestelt.

Uw Bloc Fabric Changer Rolgordijn

Bloc Fabric Changer Rolgordijn
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Montage
Breedte
Hoogte
Kleur stof
Blossom White (Lichtdoorlatend - Basic)
Type koord
Metalen koord
Zijde koord
Rolrichting
Afwerking onderzijde
Stof rondom wit PVC balkje
Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord
Kleur montagedelen
Hoogte plaats van montage
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje


Product eigenschappen

Verwisselbare stofHet Bloc Fabric Changer Rolgordijn is het enige rolgordijn met een verwisselbare stof. Nadat u het gepatenteerde systeem eenmalig geinstalleerd heeft, kunt u de stof in een paar minuten vervangen. Nieuwe stoffen zijn op onze website te koop voor een aantrekkelijke prijs. Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd met de laatste trends.
Safety first! Met de veiligheids-clip kunt u het koord strak langs de muur hangen. Dat staat niet alleen mooi, het is ook veel veiliger voor uw kinderen. Bovendien is het koord zo minder interessant voor huisdieren.

Veelgestelde vragen over dit product

Is de stof van dit product te verwisselen?

Ja, dit is een Bloc Fabric Changer. Op onze website zijn vervangende stoffen te bestellen. Hiermee is de stof in een paar minuten om te wisselen voor een compleet nieuwe uitstraling.

Wat is het verschil tussen lichtdoorlatend en verduisterend?

Lichtdoorlatende rolgordijnstoffen houden veel licht tegen, maar laten ook nog wat door. Wanneer het buiten licht is wordt de kamer dus niet helemaal donker. Lichtdoorlatende stoffen bieden wel voldoende privacy, want je kunt er niet doorheen kijken. Onze verduisterende stoffen hebben een extra laag aan de achterkant waar geen licht doorheen komt. Ook als je een lichte kleur kiest in een verduisterende stof heb je volledige verduistering.

Dekt de stof het hele raam af?

Bij montage in de dag niet. De stof is iets minder breed dan de rol, ongeveer 1,75 centimeter aan beide zijden. Hangt het rolgordijn in de dag, dan kan er langs de zijkanten dus nog licht doorkomen. Bij montage op de dag kun je er voor kiezen om het rolgordijn iets breder te bestellen dan het raam. De stof zal dan het hele raam bedekken.

Wat is de rolrichting?

Met de standaard rolrichting hangt de stof dicht bij het raam, als je kiest voor omgekeerde rolrichting dan hangt de stof meer de kamer in, aan de andere kant van de rol.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 9,00 per bestelling. Voor hele brede rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling. Voor producten met zijgeleiding geldt deze 1,5 meter overigens ook in de hoogte, omdat de zijgeleiders uit een deel bestaan. Voor gewone rolgordijnen speelt de hoogte geen rol.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Is het eenvoudig om een rolgordijn te monteren?

Zeker. Montage kan met twee schroeven aan elke kant. Wanneer je de montagedelen in beton wilt schroeven heb je wel een boormachine en pluggen nodig. Bij hout kun je het met een schroevendraaier doen. Als het rolgordijn hangt moet je alleen nog (indien aanwezig) het koord vastzetten met het meegeleverde haakje voor kindveiligheid.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Waarom moet ik de hoogte van installatie opgeven?

Dit is vanwege Europese wetgeving met betrekking tot kind-veiligheid. Het koord van een rolgordijn moet op een veilige hoogte hangen, buiten bereik van kinderen. Om de lengte van het koord te kunnen bepalen hebben we de installatiehoogte nodig.

Meetinstructie

Hoogte: meet altijd vanaf het bovenste punt waar het rolgordijn komt te hangen tot waar de stof moet komen. Bijvoorbeeld tot op de vensterbank.

Breedte:
De breedte die je bij ons opgeeft wordt de breedte van het hele systeem, inclusief montagedelen. Aan beide zijden is 1,75 cm nodig voor de montagedelen. Hier zal dus geen stof hangen. Bij montage in de dag dekt de rolgordijnstof dus nooit het volledige raam af. Mocht je dit willen, dan kun je beter een van onze rolgordijnen met zijgeleiding bestellen, of kiezen voor montage op de dag.

In de dag: meet de volledige breedte tussen de twee wanden of kozijnen waar het rolgordijn in komt te hangen.

Op de dag: geef aan hoe breed je het rolgordijn systeem wilt hebben. Houd er rekening mee dat aan beide zijden 1,75 cm van de opgegeven maat niet met stof bedekt zal worden. Wil je dat de stof het raam overlapt, tel dan in ieder geval 35 millimeter bij de breedtemaat op. Controleer wel of die ruimte er ook is boven het raam, voor de montage.

In de dag

Op de dag