Bloc Premium Rolgordijn

✔ Witte cassette van aluminium
✔ Verwisselbare stof
✔ Op maat voor u gemaakt
✔ Ruime keuze in kleur en motief
✔ Snelle levering
✔ Optioneel: altijd zeker van de juiste maat met MeasureProtect

Stap 1

Hoe wilt u het gordijn plaatsen?
meer informatie
In de dagOp de dagIn de dag (montage bovenzijde)

Stap 2

Breedte
millimeter

Hoogte
millimeter

Stap 3

Kies een kleur voor de stof van uw gordijn.
Lichtdoorlatend - Basic (10)
Lichtdoorlatend (19)
Verduisterend - Basic (5)
Lichtdoorlatend met patroon (36)
Verduisterend (50)
Verduisterend met patroon (7)
Blossom WhiteJet BlackFlame RedElectric BlueMidnight BlueLight GreySmouldering CharcoalDelicate CreamCoffeeRich Chestnut
Blossom WhiteDelicate CreamMidnight BlueLight GreyLight CoffeeCotton WhiteJet BlackSoft PlumElectric BlueDaffodil YellowAmber SunsetSmouldering CharcoalIvoryLatteCoffeeOakMoccasinDove WhiteShiraz
WhiteBlueBlackCreamBrown
Natural CreamBiscuit CreamPolar WhiteStriped CreamFrost WhiteBeachcomberTwig BlueSeafoam WhiteFlaxNatural LinenMagnolia CreamCotton WhiteSoft WhiteThinstripe MidnightCacao CreamFlower WhiteChenille NaturalCotton StripeCorsica NaturalHarmony WhiteDuskLilly WhitePebbleFloral CreamGraniteBirchCharcoal StripeAlmond CreamLight SeagrassRich SeagrassDesert CreamNadirSheek IndigoDopplerPacificAtlantic
Blossom WhiteMidnight BlueJet BlackFlame OrangeCanary YellowPure BlackFlame RedSoft PlumShirazLight GreenDaffodil YellowAmber SunsetLight GreySmouldering CharcoalIvoryDelicate CreamLatteCoffeeGolden SandOakRich ChestnutIvoryPowder WhiteCremeMoccasinEarthduneCreamBarleyDesert SandLight GreyGray OwlSunbeam GlowMellow YellowElectric CrimsonDark ChocolateClay BrownLustrous BrownPansy PurpleGentle GreenOliveCayman OceanPink HazeMyrtle GreenPowder BlueBlue DaisyMidnightBrick RedSienna OrangeThunder GreyBlack Ink
Marble WhiteMarble CreamMarble BlackLatte CreamTymia NaturalNight SkyBrushed Platinum

Stap 4

Type koord
Metalen koord

Zijde koord
LinksRechts

Stap 5

Rolrichting
meer informatie
StandaardOmgekeerd

Hoe wenst u de versteviging aan de onderkant van uw rolgordijn?
meer informatie
Stof rondom wit PVC balkjeWit rondZilver rond

Stap 6

Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord

Voer hier in op welke hoogte u het rolgordijn gaat monteren. Deze informatie hebben wij nodig om een veilige lengte voor het bedieningskoord te bepalen, volgens Europees voorschrift. Het gaat om de afstand van de vloer tot aan de bestigingshoogte van het rolgordijn.
Hoogte plaats van montage
millimeter

Stap 7

Wilt u een persoonlijk label op de verpakking plaatsen?
Vul eventueel een naam in voor op de verpakking, zodat u dit gordijn goed kunt herkennen. Bijvoorbeeld 'Keuken', 'Kantoor' of 'Slaapkamer'. Dit is handig als u meerdere gordijnen bestelt.

Uw Bloc Premium Rolgordijn

Bloc Premium Rolgordijn
Prijs:
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
Montage
Breedte
Hoogte
Kleur stof
Blossom White (Lichtdoorlatend - Basic)
Type koord
Metalen koord
Zijde koord
Rolrichting
Afwerking onderzijde
Stof rondom wit PVC balkje
Oplossing voor kindveiligheid
Clip voor vastzetten koord
Hoogte plaats van montage
Referentie
Vul alle noodzakelijke velden in om de prijs te zien.
In winkelmandje


Product eigenschappen

Cassette en verwisselbare stofHet Bloc Premium rolgordijn is een ongewoon rolgordijn met een cassette. Dankzij de cassette ziet het er strak uit, of het nu open of gesloten is. Uniek aan dit rolgordijn is dat de stof verwisselbaar is. U kunt bij ons een vervangende stof bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Bijvoorbeeld als uw interieur verandert, of gewoon wanneer u zin heeft in iets nieuws.
Safety first! Met de veiligheids-clip kunt u het koord strak langs de muur hangen. Dat staat niet alleen mooi, het is ook veel veiliger voor uw kinderen. Bovendien is het koord zo minder interessant voor huisdieren.

Veelgestelde vragen over dit product

Is de stof van dit product te verwisselen?

Ja, dit is een Bloc Fabric Changer. Op onze website zijn vervangende stoffen te bestellen. Hiermee is de stof in een paar minuten om te wisselen voor een compleet nieuwe uitstraling.

Wat is het verschil tussen een Premium rolgordijn en een gewoon Bloc rolgordijn?

Het Bloc Premium rolgordijn heeft een cassette van aluminium aan de bovenzijde. Dankzij deze cassette is de rol van stof niet zichtbaar, zoals bij een traditioneel rolgordijn wel het geval is.

Wat is het verschil tussen lichtdoorlatend en verduisterend?

Lichtdoorlatende rolgordijnstoffen houden veel licht tegen, maar laten ook nog wat door. Wanneer het buiten licht is wordt de kamer dus niet helemaal donker. Lichtdoorlatende stoffen bieden wel voldoende privacy, want je kunt er niet doorheen kijken. Onze verduisterende stoffen hebben een extra laag aan de achterkant waar geen licht doorheen komt. Ook als je een lichte kleur kiest in een verduisterende stof heb je volledige verduistering.

Dekt de stof het hele raam af?

Bij montage in de dag niet. De stof is iets minder breed dan de rol, ongeveer 1,75 centimeter aan beide zijden. Hangt het rolgordijn in de dag, dan kan er langs de zijkanten dus nog licht doorkomen. Bij montage op de dag kun je er voor kiezen om het rolgordijn iets breder te bestellen dan het raam. De stof zal dan het hele raam bedekken.

Wat is de rolrichting?

Met de standaard rolrichting hangt de stof dicht bij het raam, als je kiest voor omgekeerde rolrichting dan hangt de stof meer de kamer in, aan de andere kant van de rol.

Kan ik rolgordijnen op maat ruilen?

Omdat rolgordijnen op maat speciaal op de afmetingen van jouw raam gemaakt worden kunnen we deze helaas niet terug nemen. Soms is het handig om vooraf stofstalen te bestellen zodat je zeker weet dat de kleur bij je interieur past. Maak je je zorgen over het opmeten? Niet nodig, we leggen het op onze website helder uit en onze klantenservice staat je graag bij met advies.

Zit er garantie op rolgordijnen op maat?

Zeker, op onze Bloc producten zit drie jaar garantie. We gebruiken materialen van hoge kwaliteit en hebben jaren ervaring met rolgordijn-systemen. Onze garantievoorwaarden vind je op deze pagina.

Wat zijn de verzendkosten voor een rolgordijn op maat?

De verzendkosten zijn € 9,00 per bestelling. Voor hele brede rolgordijnen vanaf 1,5 meter moeten we helaas meer vragen omdat dit niet binnen de standaard verzending van onze vervoerder kan. Je betaalt dan € 21,38 per bestelling. Voor producten met zijgeleiding geldt deze 1,5 meter overigens ook in de hoogte, omdat de zijgeleiders uit een deel bestaan. Voor gewone rolgordijnen speelt de hoogte geen rol.

Wat is de levertijd van rolgordijnen op maat?

Houd rekening met een levertijd van 9 tot 11 werkdagen.

Wordt er een montagehandleiding meegeleverd?

Ja, deze zit in de verpakking. Op onze website zijn ook handige montagevideo's te vinden.

Is het eenvoudig om een rolgordijn te monteren?

Zeker. Montage kan met twee schroeven aan elke kant. Wanneer je de montagedelen in beton wilt schroeven heb je wel een boormachine en pluggen nodig. Bij hout kun je het met een schroevendraaier doen. Als het rolgordijn hangt moet je alleen nog (indien aanwezig) het koord vastzetten met het meegeleverde haakje voor kindveiligheid.

Wordt al het benodigde montage materiaal meegeleverd?

Jazeker, we leveren de gordijnen met de benodigde schroeven en pluggen.

Waarom moet ik de hoogte van installatie opgeven?

Dit is vanwege Europese wetgeving met betrekking tot kind-veiligheid. Het koord van een rolgordijn moet op een veilige hoogte hangen, buiten bereik van kinderen. Om de lengte van het koord te kunnen bepalen hebben we de installatiehoogte nodig.