Hulp nodig? Vragen? Bel 028 087 098
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 22:00, za van 9:00 tot 18:00 en zondag van 09:00 tot 12:00
Betaling
✔ Drie jaar garantie ✔ Zeer snel geleverd ✔ Top klantenservice
Bloc Rolgordijnen » Over Bloc » Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten en levertijd

Verzending Nederland en Belgie

Standaard verzending: € 9,00
Pakketten groter dan 1,5 meter: € 21,38*

*Bestelt u een maatgordijn waarvan de rol, cassette of zijgeleiders groter zijn dan 1,5 meter, dan valt dit pakket bij onze vervoerder in een duurdere categorie. U betaalt dan een hoger verzendtarief. Dit wordt automatisch in uw winkelmandje getoond.

Maatwerk

De levertijd verschilt per productgroep hangt af van welke stoffen en opties u kiest. Dakraamgordijnen in standaard stoffen worden over het algemeen binnen enkele werkdagen geleverd. Dakraamgordijnen in bijzondere stoffen hebben een iets langere levertijd. Rolgordijnen en dakraamgordijnen op maat (dus zonder maat/type code) hebben een levertijd van rond de 11 werkdagen.

Levertijd

Product Productie Levering Totaal
Dakraamgordijn:
- besteld met maat/type code
- standaard aluminium frame
7 3-4 10-11 werkdagen

Dakraamgordijn:
- wit of creme frame


Dakraamgordijnen op maat

9 3-4 12-13 werkdagen
Basic dakraamgordijn 4 3-4 7-8 werkdagen
Standaard rolgordijn (gewoon raam) 5 3-4 8-9 werkdagen
BlocOut rolgordijn (gewoon raam) 10 3-4 13-14 werkdagen
Telescopische steel 2 3-4 5-6 werkdagen


Bestelt u meerdere producten? Dan bepaalt het product met de langste productie-tijd wanneer uw bestelling verzonden wordt.

Onze dakraamgordijnen worden verstuurd met DPD. Bekijk de laatste informatie van DPD over de maatregelen die DPD neemt in relatie tot het corona virus

Beoordelingen van klanten


Waarom Bloc Rolgordijnen?

1. Waar voor uw geld
Alle Bloc Rolgordijnen zijn gemiddeld 50% goedkoper dan gelijkwaardige producten van de originele fabrikant.
 
2. Top kwaliteit onderdelen
Elk rolgordijn is samengesteld uit componenten van de beste kwaliteit, dus oerdegelijk. Dat ziet u terug in de garantietermijn op onze producten.

3. Drie jaar garantie!
Elk Bloc Rolgordijn wordt geleverd met drie jaar garantie, een blijk van vertrouwen in onze productontwerpen en de kwaliteit van de componenten.
 
4. Zeer gemakkelijk te monteren
Bloc Rolgordijnen passen perfect in de ramen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Hierdoor is de installatie zeer eenvoudig en heeft u geen speciaal gereedschap nodig. Bloc levert geen universeel systeem, maar een maatproduct dat u binnen enkele minuten kunt installeren.
 
 5. Schitterende kleuren, laatste trends
U heeft de keuze uit een gigantisch aantal kleuren, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Wij houden constant de laatste trends in de gaten zodat u altijd de juiste kleur vindt voor uw interieur.
 
6. Goede klantenservice
Het is voor ons van het grootste belang dat u tevreden bent over uw Bloc Gordijn en uw winkel-ervaring. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw aankoop of daarna.
 
7. Snel geleverd
U kunt uw op maat gemaakte Bloc Rolgordijn al binnen 6 werkdagen tegemoet zien.
 
8. Bloc neemt verantwoordelijkheid voor het milieu
Bloc Rolgordijnen zijn 100% recyclebaar. De componenten komen van leveranciers uit de buurt van de fabriek, niet van de andere kant van de wereld. Hierdoor wordt de belasting op het milieu zo veel mogelijk beperkt.

 


SHOP_REVIEWS